Cykelstellet

Hvorfor træne hjemme med en hometrainer eller spinning cykel?

Vinteren nærmer sig så det kan være, at du har overvejet om ikke du skulle træne hjemme i varmen?

Der er ikke noget bedre end at komme ud i naturen og motionere men når det bliver tidligt mørkt, vådt og måske minus grader er det måske lidt lettere at overtale dig selv til at holde formen ved lige inden døre. Det er i hvert fald hvad mange gør.

For nogen kan det være en god idé at træne på egen hånd, da de nemmere føler sig motiveret til at gøre det. I denne artikel vil vi snakke om nogle af de fordele og ulemper som en hometrainer eller måske en spinning cykel kan have.

Indeks

Ja, det er netop derfor hjemmetræningen bliver mere og mere populært. Det gøres for at spare tid på transport eller for at komme ud i frisk luft. Det kan også være fordi man vil have en bedre oplevelse med musikken på højtalerne, sidde bekvemt eller bare slappe af – men det er altså effektivt.

Det er også en god mulighed hvis man har et handicap eller børn der skal passes, så det kan være at man ikke fysisk selv kan komme ud for at træne i fitnesscenteret – men hjemmetræning kan også være en mulighed, fordi man ikke skal stresse med at finde tid til transporten.

Det er ofte billigere hvis du træner hjemme – men det kræver selvfølgelig lidt ekstra udstyr som youtube videoer kan hjælpe dig med at finde rundt i, og du skal nok bruge lidt tid på at falde til. Men det gøres bedre ved en personlig træner der kan vejlede en ud fra ens stil og måde at træne på.

Wahoo KICKR Power Hometrainer

Hvor kan man købe sine træningsredskaber?

Hvis man ønsker at købe sine egne træningsredskaber, kan det gøres online. Dette sparer tid i forhold til transport eller indkøb af udstyr og du får din spinningcykel eller Hometrainer leveret til døren. Vi har her på CYKELSTELLET.DK et stort udvalg af udstyr for hjemmetræning

Hvad er forskellen på hometrainere og spinningcykler?

Forskellen på Hometrainere og spinning cykler, er at ved Hometrainer’en indgår din cykel som du træner på normalt i trænings setup’et og denne form er i de senere år blevet utroligt populært. Du afmonterer baghjulet på din cykel og “kobler” din cykel sammen med din Hometrainer så der er ikke nogen tilvænning af ny kørestilling eller sadel da du jo er vant til den.

Spinningcyklen er også en god løsning da den ofte har mange justerings muligheder som din cykel måske ikke har. Du har også muligheden for at tilslutte mange gadgets så som computer til at måle din performance og hele tiden overvåge om du får max ud af din træning.

Hvordan træner man med hjemmetræningsredskaber?

Hometrainere er en effektiv måde at udøve sit styrketræning og cardio forbrænding, da alle bevægelige elementer kan ændres.

Man kan øge graden af intensitet med hjælp fra de manuelle knapper eller computeren på spinningcyklen, således at den passer til ens niveau og behov.

Hvordan opnår jeg mest mulig effekt ved brug af hometrainer eller spinningcykel?

Hometrainer eller spinningcykel, er i sig selv ikke nok til at opnå den ønskede effekt. Det kræver en stor grad af motivation og engagement fra dig selv for at holde træningen i gang således man kan opnå mest muligt med sin hjemmetræning.

Hometrainere eller spinningcykler, er fantastiske redskaber til træning, men kræver dog lige som andre redskaber for maksimal effekt at man holder sig indenfor de sikkerhedsmæssige retningslinjer og følger anvisningerne fra producenten.

Hvis man har spørgsmål til brug af hometrainer eller spinningcykel, kan dette altid rettes til butikken hvor du køber den.

Er det klogt at købe sit eget træningsudstyret til hjemmet?

Ja det er ofte klogt at have sit eget træningsudstyr så man har muligheden for hjemmetræning, da der på fitnesscenteret bl.a. kan være lidt pres i venten på en ledig maskine og personlige instruktioner kan være mangelvare så der kan du lige så godt træne hjemme.

Hvor lang tid tager det tager at lære brugen af hjemmetræningsudstyr kommer an på dig selv og hvor meget tid du bruger på dine maskiner, men der vil altid være nogenlunde samme tilvænningstid, om man har en hjemmetrænings maskine eller laver træningen i et Fitness center.

Hvad er fordelene ved at træne hjemme?

Du kan træne, når det passer dig. – Træningen foregår i et trygt miljø – Det er billigt at starte med hjemmetræning og så er du ikke væk hjemmefra og har mulighed for at være nær familien.

Kan man opretholde en god kondition ved hjemmetræning?

Ja, hvis man holder sig til en god træningsplan og sørger for at få de rigtige fitness redskaber i form af spinning cykler eller hometrainere.

Hvad bør min puls ligge på når jeg træner cardio?

Det anbefales at man træner indenfor sin grænse og hvis du er i tvivl, så tag puls måleren på. Der findes tabeller for hvad din puls bør ligge på alt efter alder, køn og vægt.

Kan jeg tabe mig med spinningcyklen eller hometraineren?

Ja, det kan godt lade sig gøre. En spinningcykel eller hometrainer vil derudover øge din kondition og det er godt for helbredet, så du kan undgå de mange sygedage i løbet af et liv.

Noget om fitnessredskaberne

De fleste moderne spinningcykler, hometrainere og fitnessredskaber kører på el. Dette giver mulighed for at træne uanset vejrforhold/temperatur og du kan selv bestemme din grad af belastning ved at skrue op og ned for watt’en.

Spinningcykler og hometrainere er smarte træningsredskaber, der giver mulighed for at være i god form uanset om det regner eller sneer udenfor, samtidig med de er nemme at have stående i hjemmet.

Hvilken kost skal man indtage når man træner meget?

Hvis man træner meget, så bør kosten indeholde masser af vitaminer og mineraler. Hjertet bliver nemlig ved med at slå uanset om du er i motion eller ej. Dette giver derfor ikke mening at have en forkert kost, hvis du træner intensivt.

Kan man få muskler af spinningcyklen eller hometraineren?

Ja det kan godt lade sig gøre at blive stærkere og opbyde nogle mere muskelmasse. Udover det kan du også få muskler af at træne mere generelt med andre fitness redskaber som for eksempel hjemmebundet dumbbells, smith maskiner mv.

Tips til spinningcykel/hometrainer brugerne

Vi anbefaler at du får en spinningcykel eller hometrainer der giver mulighed for, selv at vælge din grad af belastning. Dette kan man på nogle cykler gøre via watt’en og andet manuelt udstyr.

Dette er for at sikre en bedst mulig udnyttelse af din spinningcykel eller hometrainer.

Hvor skal jeg finde det?

Du kan finde den helt rigtige spinningcykel, hjemmetræningsmaskine el cykelværktøj eller hometrainer på cykelstellet.dk . Vi har det hele og i de bedste priser, så du er garanteret den helt rigtige spinningcykel, hjemmetræningsmaskine el cykelværktøj

Facebook