Lidt om os

Vi er en virksomhed, der elsker at fremme cykling og vi promoverer højkvalitets cykler, tilbehør og udstyr for både erfarne og nye cyklister for vores samarbejdspartnere.

Om os

Cykelstellet.dk er med i et såkaldt Affiliate marketing program, der giver hjemmesideejeren mulighed for at tjene en provision ved at promovere andre butikkers produkter. I tilfældet med vores hjemmeside, promoverer vi cykler og cykeludstyr. Når en kunde klikker på et link eller en banner på vores hjemmeside og laver et køb på den linkede hjemmeside, tjener vi en provision. Det er uden meromkostning for dig da du får præcis den samme pris som hvis du gik direkte til den pågældende webshop.

Ved at bruge vores hjemmeside til at søge produkter kan kunden i mange tilfælde finde priser på det samme produkt hos forskellige webshops og finde den bedste pris, mens vores drift af denne side giver os en lille procentdel i kommision til driften. Vores hjemmeside giver nyttige oplysninger og links til produkter af høj kvalitet, der opfylder cyklisters unikke behov, hvilket hjælper kunder med at træffe velovervejede  købsbeslutninger. Derudover fører brug af affiliate links gennem vores hjemmeside ofte til eksklusive rabatter eller kampagner, som kun er tilgængelige via Cykelstellet.dk.

vask cyklen

Vores idé med siden

Hos Cykelstellet.dk brænder vi for at fremme fordelene ved cykling og hjælpe cyklister på alle niveauer med at opnå deres mål. Vi tror på, at cykling ikke kun er en sport, men en livsstil, der fremmer sundhed, trivsel og miljømæssig bæredygtighed.

Vores hold består af erfarne cyklister, der er engagerede i at dele deres viden, ekspertise og kærlighed til sporten med andre. Uanset om du er nybegynder og vil i gang, konkurrence rytter eller bare bruger cyklen til transport mellem hjem og arbejde, er vi her for at tilbyde støtte, vejledning og inspiration.

Fra at give tips til træning og ernæring til at gennemgå den nyeste udstyr og udstyr, er vores mål at være en værdifuld ressource for folk der elsker at cykle. Vi vil hjælpe cyklister med alle baggrunde at nyde de mange fordele ved cykling, fra at udforske nye steder til at forbedre deres sundhed og trivsel. Så kom med os på vejen, og lad os cykle sammen!

2cyklister 1